afscheid van mijn maatje
Door: juliettekamzol
Blijf op de hoogte en volg Juliëtte
05 Maart 2012 | Verenigd Koninkrijk, Londen
hier ben ik weer.
Hmm waar was ik gebleven, Ooohja Carnaval.
Ik heb een super leuke carnaval gehad, weer veel vriendjes en vriendinnetjes gezien en natuurlijk ook een hele leuke maandag gehad met de familie.
Woensdag vloog ik weer terug en was ik echt bek af.
Gelukkig had ik donderdag pas om half 4 school, waardoor ik iets kon uitslapen.
Het eerste weekend na carnaval werden we uitgenodigt om naar een super leuke club te gaan: China white, het staat bekend als de beste club van London en wij mochten dan VIP gaan staan, omdat Nadja een propper kende die daar voor werkte. Eerst zijn we naar een pub gegaan zo'n lekker oudse engelse pub, het was echt heel erg leuk. We voelden ons wel een beetje over-dressed met onze cocktailjurkjes, maarja.
Daarna gingen we dan naar China white. Nou dat was verschrikkelijk, misschien is het gewoon niet zo mijn ding. maar er waren allemaal oude kerels die dachten (omdat ze rijk waren) elk chickie te kunne krijgen en de muziek was ook niet best. Wat wel weer heel leuk was waren de wc, woooww serieus heb nog nooit zo'n mooie wc's gezien. Ik durfde er geen foto van te maken want dan voelde ik me ook zo toeristisch en moest natuurlijk wel mee gaan in de menigte van rijke meiden in limo's. DUHH!.
Vorig week ben k weer fijn naar school geweest, tja wat moet ik eigenlijk vertellen over school? het is leuk. Leuke leraren en een leuke klas. Volgende term komt Lisanne weer terug in de klas (na haar internship) dus dat is ook gezellig.
Ik zit nu in het level C1.2 dat advanced betekent.
Woensdag zijn we naar een pub geweest om Ned-Eng en Duitsland-Frankrijk te kijken. Mona en TInka (kamergenootje van Niclas) waren de enige in de pub die Duits waren dus dat viel een beetje tegen voor ze. haha. Gelukkig won Nederland dus heb ik een leuke avond gehad.
Gisteren is mona weggegaan, mijn beste vriendinnetje hier. Ze bleef maar 6 maanden dus dat vonden we allebei echt heel #£$! Vrijdag zijn we daarom lekker met z'n alle uiteten gegaan naar mona's favourite restaurant en zaterdag zijn we opstap geweest. Daaar is me ook heel wat gebeurd zeg. We kregen ruzie met een heel stel meiden, omdat ik naar de wc moest. het sloeg echt helemaal nergens op.
Godd wat heb ik bange tijden gehad zeg in de macdonalds.
ik denk dat het god was die me strafte omdat ik naar de macdonalds ging:
Ik ging naar de toilet en toen kroop erineens een afrikaans meisje voor (ik moest super erg plassen he, en jullie kennen me als sjuul moet plassen moet ze plassen). DUs ik zei: ik ben wel eerst he.
toen keek ze me alleen aan en zei: SO WHAT?
dus ik : ja soryr maar moet echt heel nodig plassen.
nouja toen ging de deur open, en wat doet dat stom kind rent ze keihrad de wc in, en dar stond Sjuul al 15 minuten te wachten om te plassen. dusja ik zei: are u serious.
Nou toen ging ik dus terug naar de meisjes die aan een tafel al hun bigmac menu aant eten waren.
dus ik zei: ik word gek. doe dat kind wat.
nou toen kwam ze de toilet uitgelopen en iedereen keek haar natuurlijk aan.
misschien ik wel iets arroganter dus toen bleef ze voor me staan. EN TOEN WERD ZE GEK.
serieus :p.
ze vroeg: WHAT??
dus marine zei met haar lieve stemmetje: I think it is polite to wait for the toilet if she was first.
nou dat wijf: SO WHAT??
toen kwamen er uit alle hoeken vriendinnen vna haar te voorschijn,
die ook heelmaal gestoord waren.
dus ik zei al een paar keer: just go, there is no problem just go.
JA SJUUL WAS BANG!!
dus toen gooide ze all mijn frietjes van de tafel :O!
doei frietjes :(. had er nog nik svan gegeeten he:(.
Toen sloeg eentje bijna Felie
en toen zei Hanneke: JUST GO.
nou toen gingen ze met z'n 3en om hanneke heen staan en pakte hanneke's fanta en gooide het over hanneke's hoofd heen
en ook de mac chicken en frietjes van hanneke werden niet gespaard.
Toen kwam de macdonalds manager en die zette ze buiten.
5 minuten later kwamen ze weer terug
weer helemaal ruzie
toen belde de macdonalds manager de politie, want het liep uit de hand.
en toen moesten ze naar het politiebureau :D.
mwahahaha allemaal omdat ik moest plassne.
NOu we waren wel kei bang om naar huis te lopen, want we waren echt bang dat we ze weer tegen kwamen.
Dus toen zag ik 2 leuke ijshockeyers zitten,
dus die heb ik even met een verleidelijk stemmetje gevraagd of ze ons alsjeblieft naar huis wilden brengen.
natuurlijk deden ze dat. dus hebben we kennis gemaakt met Ruud en Steve.
Nou eind goed al goed.
Verder hebben we vannacht dus afscheid genomen van mona:(. pff heb de hele nacht liggen huilen dus van slapen is er weinig terecht gekomen. Nu zit ik dan ook als een zombie met hele dikke ogen achter de computer.
Nouja er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan zullen we maar zeggen. De tijd gaat hier zo snel. Je leert zoveel over je zelf en je leert zoveel nieuwe mensen / dingen kennen. Denk dat ik deze week nog wel een paar keer ga huilen want moet nog van een paar mensen afscheid nemen:(.
Vrijdag ga ik weer naar huis. ALWEER? ja alweer ja:). maar nu voor 2 weekjes. Lekker omasoep eten en een voor 2 weekjes geen bed waardoor ik de veren voel:D.
Nou dit was het dan wel weer.
XoXo
en de meeste van jullie zal ik de aankomende 2 weken wel weer zien.
05 Maart 2012 - 11:30
Mamoeschka:
tjee wat een verhaal zeg, ik kan me voorstellen dat dit niet goed voelde.
Fijn dat je lekker 2 hele weken thuis ben, ik verheug me erop.
xx -
05 Maart 2012 - 13:50
Naomi:
Hi Juul!
Ik snap dat je schrok van de ruzie, maar je verteld er zo grappig over dat ik hardop zit te lachen haha!
Afscheid nemen blijft kut, maar met haar hou je toch wel contact!
Veel plezier in NL, ik zie je wss niet, want ik vertrek zondag weer :) tot in de zomer dan maar haha!
X naomi -
05 Maart 2012 - 15:58
Will:
wat een toestand daar zeg. Ik kan me wel voorstellen dat je bang was, zou ik ook zijn. Nog bedankt voor de gezellige carnaval ik vond het echt kei gezellig. Ik zie je de komende weken wel weer
liefsxxxx -
08 Maart 2012 - 00:27
Oma:
lieve schat daarmaak ik nu me zorgen over dat je in slecht gezelschap kunt geraken maar je hebt het heel goed opgelost door die jongens te vragen ik ben trots op je en hou ontzettend veel van jou,opa touwens ook blij dat wij jexxwin het weekend weer kunnen omhelzen en gezellig met de hele familie uit eten dag schat tot zondag vele dikke kussen van oma en natuurlijk ook van opa xxxxxx doei -
08 Maart 2012 - 00:36
Oma :
lieve schat daar maak ik mij nu zorgen over dat je in verkeerd gezelschap terecht komt maar je hebt het prima opgelost door die jongens mee tevragenzondag gaan we lekker uit eten met de hele familie en dan kunnen wij je nog eens lekker knuffelen dag schat dikke kussen van ons oma en opa xxxxxxxxxxxxxxxxxdoei -
31 Oktober 2016 - 19:27
Marijn En Fredje :
Allerliefste juultje
We vinden het evht super erg kei vervelend voor maar we zijn echt super ape trots op je!!!!! In plaats van ruzie te maken met die gemene meisjes ben je gewoon lekker gaan sletten met die kanppe hottie ijshockey hunks. Je engels is er wel flink op vooruit gegaan. We zijn helemaal in ons nopjes dat je weer naar nederland komt. Dan kunnen we weer lekker sletten in de hifi
Vele dikke lebbers van je besties