de laatste 3 maandjes.
Door: juliettekamzol
Blijf op de hoogte en volg Juliëtte
02 April 2012 | Verenigd Koninkrijk, Londen
pffoee wat gaat de tijd snel zeg als je het naar je zin hebt. Dat is toch eigenlijk best raar; als je wilt dat de tijd snel gaat, doet ie dat niet. En als je juist geniet gaat eht allemaal veel te snel voorbij.
De laatste 3 maandjes zijn al weer aangebroken. Ik weet nog toen ik dacht: ooh over 1 maandje gaa ik naar huis met kerst en dan is het nog mar 6 maanden. En na kerst keek ik er zo tegen op dat mona ging over 8 weken. Ik heb haar nu al een maandd niet gezien:( Wel bijna elke dag gesproken. maar het begint langzamerhand te wennen.
De 2 weekjes thuis waren heerlijk. echt gewoon super. Het weer zat dan ook wel hel erg mee. Lekker terrasjes pakken met vriendinnetjes en heb ook veel gelachen met opa en oma en tante nel. Het was dan ook weer moeilijk om nterug te gaan naar london, niet dat ik het hier niet naar mijn zin heb. want he is echt geweldig. Maar thuis is toch je echte thuis!
Over 5 daagjes komen mama en papa gelukkig alweer. heb er zo'n zin in! en over 3 weekjes ghiesje, mijn lieve beste vriendinnetje. Mohh daar kan ik dus ook niet op wachten.
Toen ik aankwam op liverpoolstreet (na een goede vlucht en een goede treinreis) stond Hanneke me daar op te wachetn, we zijn samen de weg terug gaan zoeken naar ons appartemetnej, mar dat liep toch niet helemal zoals gepland, wat normaal 8 minuten duurt hebben wij 2 uur van gemaakt. Och we hebben wel heel veel gelachen. "s avond kwamen ook de andere meiden aan en zijn we eherlijk gaan uiteten ons niewe kamergenootje: Alena (uit zwitserland) is ook meegegaan en het was heel erg gezellig om weer eve helemaal bij te praten.
Maadnag begon school weer, Ik doe nou he FCE examen en t CAE examen. Dan hebi k altijd wl 1 diploma (niet te makklijk denken sjuul) nee nee datdoe ik niet. Heb dit weeked veel geleerd. denk meer adt ik in die ander 6 maanden tijd heb gedaan. Nou is het niet dat we helemal niks deden die 6 manden. maar het was gewoon veel praktijk werk, je moet wenne aan de taal en door veel luistren en lezen leer je ok heel veel.
Vrjidag voor school beni k lekker met hanneke naar hydepark gegaan met de fiets. Nou dat was me even ene avontuur.. Je moet 1 pond betaln per fiets per 24 uur, en dan moet je elk half uur wisselen van fies (bij een fietsenrek die oeral door londen staan). nou dat snapte we niet helmeal. dus bleef t helaas maar bij een half uurtje fietsen. De volgende dag gingen hanneke ei k naar het science musueum waa we Carmen zouden treffen. POGING NUMMERO 2 met de fiets. Deze keer ging het wel helemaal goed. Het was wel evn wennen hoor, de fietsen trappen ehel zwaar en daardoor ehbben we erook anderhalf uur over gedaan om anar het science museum te fietsen. We zijn door Hydepark en zelfs oxford street gefietst. Nadat ik dat heel trots op facebook had gezet, kreeg ik toch een heel bezorgde mama aan de telefoon. Maar mamske niks gebeurd ik let goed op:D.
Het science museum was opzih wel te doen. Ik ben gewoon niet het type voor muea daar ben ik deze keer ook weer achter gekomen.
Gisteren heb ik een dagje met marine doo gebracht. Heb veel geleerd en naar de gymm geweest. Oh oh oh! we hebben dinsdag ook de Spinning gedaan in de gym. DJUUKES dat is zwaar mar wel leuk, dus morgen gaan w weer. Verder zijn we naar de bioscoop geweest: Streetdance 2, een echte aanrader.
nu ga ik amar weer vrder leren, ik weet het Sjuul verandert langzamerhand in een nerd, en dan og wel in london:o!
xoxo
02 April 2012 - 11:10
Scarriewarrie:
haha, jullie zijn me ook een stelletje jij en Hanneke! nog veel plezier deze maandjes sjuul! -
02 April 2012 - 11:40
Mamoeschka:
tuurlijk leer je veel van luisteren, lezen en niet te vergeten van socialiseren ;).
dikke kus -
03 April 2012 - 19:00
Ghislaine Duppen Jow:
BIJNA BIJNA BIJNA BIJNA BIJNA BIJNA -
07 April 2012 - 16:04
Iris:
Geniet maar lekker met Pasen met z'n drietjes.
Wel raar geen Paasbrunch. Ons hele systeem is in de war.
Kus Iris -
20 April 2012 - 18:03
Oma.:
dag schat wat was ik blij je stem weer eens te horen ik wens jou en ghislaine een heel fijn weekend toe kussen van oma en opa, -
28 April 2012 - 16:14
Je Zusje: