2 keer visite
Door: juliettekamzol
Blijf op de hoogte en volg Juliëtte
30 April 2012 | Verenigd Koninkrijk, Londen
pff het is al weer 3 weken geleden dat ik wat heb geschreven. Mohh wat gaat de tijd snel.
Waar zal ik beginnen.
oohja. Eerst het super leuke weekend met mijn pappie en mammie. Wat heb ik een leuke tijd gehad zeg. Ik heb ze Covent garden en Camden geshowed en we hebben samen Porto Bello market bezocht, wat ik zelf ook nog niet had gezien. Echt een aanrader!! verder hebben we lekker veel ouderwetse pubs bezocht omdat pap dat helemaal geweldig vond. (mam en ik stiekem ook). Verder zijn we lekker gaan uiteten bij Shaka Zulu, Jamie's italian en hebben we een thames cruise gemaakt. Ook kwam 1 avond David met ons mee. We hebben heerlijk gegeten bij het Hard rock cafe en daar hebben we ddan ook een spuer leuke avond gehad. Verder heb ik ze dingen laten zien die ik hier heel leuk vond. Zoals: Oxford street en TGIF. Oh bijna vergeten we zijn ook nog naar een super leuke musical geweest: Billy Eliot. Ik kende het verhaal totaal niet, maar het blijkt dus waargebeurd te zijn. Ik heb gelachen en zelfs gehuild bij de musical. Nu zegt dat huilen bij mij niks, want ik huil zelfs bij gtst. Maar toch het was echt een super mooie musical.
de 5 daagjes dat pap en mam er waren ging de tijd heel snel. En het doei zeggen viel ook wel weer even zwaar. Ik ben gewoon niet zo'n doei-mens denk ik.
Die week erna ben ik begonnen met Salsa lessen. Ja ik mis het toch wel hoor. Heb het natuurlijk een half jaar gedaan in Weert en mis het rondjesdraaien wel. Dus ben ik op internet gaan zoeken naar salsales. Felie en Lisanne gingen met mij mee, we kwamen natuurlijk meteen een half uur te laat, dus we dachten dat we niet meer mee konden doen. We bleven toch wel even kijken om te zien of het wel wat was voor ons. Toen kwam een leraar op ons af, dat ze te veel mannen hadden en of wij dan toch mee wilden doen. Felie mocht bij de beginners beginnen en ik bij improvers. Ik moest er wel weer even in komen maar het was wel echt heel erg leuk. Vorige dinsdag was mijn 2de salsales, ik moest helaas alleen gaan, omdat Felie en Lisanne niet konden. Het was echt weer super leuk, na de les hebben we met z'n alle wat gedronken en heb ik ook veel nieuwe mensen leren kennen. Morgen is salsales nummero 3.
Verder ben ik nog een keer wat gaan drinken met David, Antoine en Olivia in zo'n heerlijke Engelse pub. Mohh die ga ik echt hier missen.
alweer bijna anderhalve week geleden was Ghiesje hier. Wat heb ik daar lang naar uitgekeken zeg. Gelukkig was Ghiesje ook niet zo van de musea en cultureel gedoe dus hebben we heerlijk veel geshopt. Natuurlijk heb ik haar wel even Harrods, London eye, Big Ben, Picadilly en mijn schooltje laten zien. Ik heb echt een super leuk weekend met haar gehad. Het plan was om elke avond uit te gaan, maar shame on us; we waren gewoon te moe elke avond. Onze voeten deden pijn van het wandelen en onze ogen vielen bijna dicht door de hoeveelheid kleren die we hadden gezien. Dus zijn we elke avond wel heerlijke gaan uiteten en daarna met de pyama op de bank. Met chips en natuurlijk niet te vergeten de Prosecco een filmpje gekeken. Die 2 dagen zijn we Door Oxfordstreet en Westfield gaan shoppen. Westfield is ook echt een aanrader, elke keer als ik er ben sta ik er nog steeds van versteld hoe groot winkelcentrum het is. Zo raar keek ik er al 3 maanden naar uit dat Ghies kwam en nu is het al allemaal voorbij. Het was echt een super weekend dat ik niet snel meer zal vergeten.
Verder heb ik niet zo heel veel meer te vertellen. Geen rare kamergenootjes, alhoewel!! maar die verhalen bewaar ik wel voor als ik thuis kom: niet internet-bestendig. Oohja de laatste 2 weken zou ik allene in mijn appartement zitten, ofja niet alleen maar Marine en Felie gaan al 2 Juni, dus zou ik er nog met Alena, Vera en Caroline zitten, maar omdat die ook allmeaal ene eigen vriendengroep hebben zat ik er best erg mee dat ik dan alleen zou overblijven. Maar nu stelden de lieve Hanneke en Lisanne voor, dat ik daar de laatste 2 weken kom wonen. Dat maakte echt heel mijn dag goed. Dus ik hoop dat ik dat deze week krijg geregeld. Verder heb ik nog veel geskypt met Stijnie, Sanne Juul, mama en papa en zelfs Mona :D!
Dat skypen doet me toch altijd wel goed:).
Nou dit was het dan alweer.
just 7 weeks left.
XOXO
Sjuul
30 April 2012 - 13:49
Roos:
Ah ja, salsa, daar zit hier ook op elke straathoek een school van. Moet ik ook nog steeds een keer heen, want ik kan Ecuador natuurlijk niet verlaten zonder een lesje te hebben genomen.
Tijd gaat nu snel he.. Geniet er nog van!! -
WAS LEUK!!!!!! KOES -
03 Mei 2012 - 08:45
Liefste Nichtje (: :
OEH sounds good!
daaaaat duurt niet meer lang :")
tegen de tijd dat jij terug komt... weet ik of ik nog een jaartje 5 havo mag doen JA OF NEE .... tadadadaaaaaam!
seeee you soon!
XXXX -
04 Mei 2012 - 09:42
Mamoeschka:
misschien overbodig, maar toch, maak er nog een paar mooie laatste 6 weken van. xx -
04 Mei 2012 - 18:02
Omalieve Schat:
lieve schcat wat is het weer lang geleden iets van je gehoord te hebben 8ik heb je wel gezien op weert tv een korte blik op het eidejaars feest van vorig jaar op de oelemarkt je toch nog even gezien leuk, gelezen dat je het leuk gehad hebt met gislaine .nog een maandje ongeveer en je hebt het er weer opzitten.wat gaat de tijd toch snel .geniet nog maar van die laatste weekjes ,dikke kussen van ons oma en opa, -
23 Mei 2012 - 17:22
Oma.:
hoi lieveling hoe.staat het er nog mee?lang niets meer gelezen.maar alles zal nog wel goed gaan.je examens goed gemaakt heb ik van mamma gehoordnog 3 weekjes en dan zit het er weer op blij toe vrijdag gaan wij voor 13 dagen naar spanje en dan duurt het niet lang meer dat wij jou zien gelukkig nou schat veel kussen van ons oa en opa