kwamen mijn ouders maar uit Brazilië
Door: juliettekamzol
Blijf op de hoogte en volg Juliëtte
08 Oktober 2011 | Verenigd Koninkrijk, Londen
voordat ik de titel ga uitleggen ga ik eerst even vertellen over wat mij de hele week heeft bezig gehouden.
Dinsdagochtend werd ik wakker met een spierpijn van heb ik jou daar, mennn heb serieus nog nooit zo'n spierpijn gehad, kwam amper uit bed en kon amper lopen en gedurende de dag werd het alleen maar erger, dus ben ik ''ziek'' naar huis gegaan, ja jullie denken nu wat kan zij zich aanstellen, maar echt geloof me, iedereen had het zo met me te doen, ik kon helemaal niks. De spierpijn in mijn rug was nog het ergst. Woensdag ben ik toen ook thuis gebleven en heb ik alleen maar kunnen liggen, want kwam niet eens mijn bed uit. 's avonds ging t al wat beter en had ik een afspraak met mijn personal trainer, was best leuk. moest op zo'n plaat gaan staan en daar zag je je vetpercentage en spiermassa etc en jammer genoeg ook hoeveel je woog...
Van hem kreeg ik oefeneningen voor mijn spierpijn en ik moest echt even weekje rustig aan doen, dus dat heb ik gedaan.
De rest gvan de week gebeurde er niet zoveel spannend, heb mijn huiswerk netjes gedaan, foto's genomen voor media en art en naar school geweest en 's avonds een filmpje gekeken.
oooh wacht donderdag avond was btw wel ecdht heel leuk, we gingen met z'n alle (veel mensen van school) naar the arc een pub met live music op donderdag. Het was zoo leuk allemaal beatle en oude muziek zoals bob marley enzoo, vond het echt geweldig.
toen gingen teddy en marc hun gitaar halen en gingen hun ook zingen, teddy een frans liedje en marc een engels liedje, was zoo leuk. werd er ehlemaal gelukkig van, ze konden het ook echt heel goed.
Vrijdagochtend was wel even vermoeiend om op te staan, want donderavond was het later geworden dan we verwachtte. Toen gingen we vrijdagavond naar een feest op de boot: HMS The President, was echt heel leuk. De muziek was op het begin (ja mam in het begin) geen drol aan, maar we maakte het zelf al gewoon heel leuk. en ik had weer de tijd van mijn leven. Nu komt het stukje over de titel van dit verhaaltje op mijn blog: wat kunnen braziliaanse mensen tot megaa goed dansen, serieusss was zo jaloers Emre en een braziliaans meisje (naam vergeten) waren aant dansen met z'n tweeen, net of als ze het hadden ingestudeert. Dat meisje kon schudden met haar kont serieus gewoon dik jaloers, ja toen ging ze het mij leren, maarja iedereen lag natuurlijk helemaal dubbel want ik had mega hoge hakken aan dus kon niet echt stabiel staan :p. Na een half uur geoefend te hebben, had ik het nog steeds niet echt door hoe zij de bewegingen met haar kont maakt. menn wat zou ik dat graag kunnen zeg en zowiezo al die bewegingen. Maarja daarna zaten we in de taxi naar huis en vroeg mona heel lief aan de taxidriver: I think we have to get discount, because you are driving not good. hahaah dus iedereen moest lachen en de taxidriver zelf ook wel. daarna hebben we nog pizza gegeten, want we hadden zo'n honger en lekker opgegeten en toen naar bedje gegaan.
Vandaag werden Mona en ik wakker om 2 uur, tja we waren moe(A). en toen zijn we gaan shoppen EINDELIJK ja it's a shame, dit was de eerste keer dat ikh eb geshopt. wel meteen heel goed. EIndelijk heb ik een I love London sweather in het roze ^^. 2 super leuke truitjes een zwart shortje en een vestje. I love the winkel TOPSHOP!! ik kende het van te voren niet, maar ik ben verliefd. en omdat wij ook nog seen studentenkaart hadden kregen we tot 9 oktober 20% discount, zo was lekker meegenenomen:D.
daarna zijn we lekker wat gaan eten in een iteliaans restaurantje en hebbben we de bus naar huis gepakt.
Nu gaan mona en ik lekker bankhangen en voroal niet veel meer doen, want we zijn uitgeput. Morgen gaan we naar THE LION KING 3D :D!! oeoeoeh lijkt me echt leuk. alleen dat ik zo'n bril moet dcragen vind ik dan weer minder...
tot snel
xoxo
08 Oktober 2011 - 20:49
Mamoeschka:
zo'n bril kun jij wel hebben hoor!
xxx -
09 Oktober 2011 - 16:24
Sanne:
Oeh hoe was ie? Wij zijn hier nat en verkleumd door t supporteren voor de marathon. Xje en als ik in Londen ben, moet ik je iets heel leuks vertellen! Xx -
10 Oktober 2011 - 06:10
Iris:
Hey Juul,
Wat een geweldige verhalen. Die pub lijkt mij helemaal geweldig. Wat die kont betreft. Die braziliaanse billen zijn daarvoor gemaakt. Voor de nuchtere hollandse billen is dit een hele opgave. Maar vooral blijven oefenen dan kun je straks thuis de show stelen met die moves.
XX Iris -
10 Oktober 2011 - 18:21
Agnes En Gerry:
hallo kanjer,
wij zitten hier in den haag aan de wijn, snack en de tv aan. heel gezellig. ik heb veel gehoord over je avonturen in Londen en vooral ook heet drama van de portemonnee. wat een gedoe. ik heb de foto's gezien van je mededames in het huis. ziet er zeer knus en goed uit. je moeder en ik groeten jou vanuit den haag.
bye, agnes en gerry -
13 Oktober 2011 - 18:44
Scar:
volgende week vrijdag =D. -
15 Oktober 2011 - 15:30
Roomtaart:
lieverdje! klinkt geweldig! hea hea !! leer je ook eens muziek luisteren! i'm proud (jaaa je denkt nu NEE MAN JIJ LUISTERD schreeuw muziek) toch al een tijdje niet meer (: woehoe! goeie stap vooruit!
Klinkt allemaal geweldig! heb vanochtend ook van alles van Rick gehoord!
Dikke kus, ik hou van je! -
28 Oktober 2011 - 20:50
Oma Enopa.:
hallo schat volgens vermaak jij je wel zoals wij zien op de fotos als je ook maar af en toe aan ons denkt zal wel want wij missen je toch wel een beetje veel kussen van ons oma en opa