wiejoeeeww
Door: juliettekamzol
Blijf op de hoogte en volg Juliëtte
15 Oktober 2011 | Verenigd Koninkrijk, Londen
jaa daar ben ik weer,
duurde even een weekje. Sorry sorry.
nou vanwaar de titel, geen flauw idee. kwam als eerste in mij op.
Zaterdagmiddag had ik getypt dat ik niet meer opstap ging, nouu mona en ikw aren ons aant vervelen en besloten naar thom te gaan om daar wat te drinken, nou van het een kwam het ander dus gingen we toch maar opstap.
daar ben ik helaas mijn portomonnee kwijtgeraakt/gestolen ik weet het niet. maar het is behoorlijk @#$.
alles zat erin: creditcard, pinpas, ID, oystercard, studentenkaart.
dus dag geld van sjuul.
natuurlijk heb ikm eteen mama en papa gebeld die de telefoonnummers van alles gingen opzoeken. toen heb ik alles laten blokkeren en donderdag heb ik afspraak met de embassy. jippie.... heb ook al aangifte gedaan bij de politie. ze lachte me toch wel beeetje uit dat we vrienden hadden gemaakt met een dakloos vrouwjte dus vonden het niet heel raar dat mijn portomonnee weg was. dus ik stond mooi voor paal.
de rest van de week ben ik netjesw naar school geweest, mijn huiswerk gemaakt en essay ingeleverd. woensdag hadden we wel nog een party in appartement van de boys. maar dat hield al snel op want we waren daar met meer dan 50 mensen binnen en dat past natuuriljk amper, dus werden we eruitgestuurd, daarna hebben we wel super leuk bij het meertje gezeten en teddy heeft gitaar gespeeld en lisa gezongen. was net een sprookje zo leuk.
we waren pas om 3 uur thuis, en moesten de volgende ochtend weer om half 10 de bus pakken, dus dat viel wel even zwaar. maarja 's avonds een vent, s'ochtends een vent., niet dat ik een vent ben, maar jullie snappen wat ik bedoel.
Donderdag ging ik als verassing mijn broertje (rick) en shenna van het staton halen, dat het shenna helemaal geregeld. het was zo leuk. we zijn heerlijk wezen eten en heb het echt heel gezellig gehad! kon even al mijn verhalen kwijt en laten zien hoe ik woon. echt super!
gister hebben heel het appartement versierd voor Lisa's verjaardag, dus toen ze terug kwam om 12 uur was ze verrast, was echt leuk. de rest van de avond hebben we twilight 3 gekeken, met mona, hanneke, nora en dominique!
nou dit was het dan weer, dit weekend word het rustig aan doen, want heb dus geen geld. hoop dat mijn pinpas dinsdag aankomt.
XOXO
15 Oktober 2011 - 14:11
Mamoeschka:
wat kun jij gezichten trekken zeg.
xxx -
16 Oktober 2011 - 12:59
Anna:
Geniet telkens van je verhalen, (niet van het feit dat je je beurs kwijt bent) Zal gelijk je de tip geven wat ik altijd tegen de mensen op het werk zeg; neem voortaal bv alleen je pinpas mee, of alleen geld, en niet al je passen, Toen ik in Colombia was deed ik dat ook niet, zodat als ik bestolen zou worden, in het hostel nog mijn creditcard had. Verder als alles binnen is, inscannen en in een document opslaan, is makkelijker bij aangifte doen en bij de ambassade om nieuw aan te vragen, (ben aan het werk op zondag) Maar ja tips achteraf, maar toch maar doen,...Verder gewoon blijven genieten. xxxx -
16 Oktober 2011 - 22:03
Je Ex-teamgenootje:
Hola Juliette!
Leuk om je verhalen te lezen! Haha ik heb ook al mijn pinpas verloren hier, en dan ben je toch ver van huis. Gelukkig is er FedEx! Maar je bent dus niet de enige die dingen verliest! Volgens mij heb je je plaats wel gevonden met alle gelegenheden om uit te gaan. Geniet ervaaan.
Un beso argentino,
Laura -
19 Oktober 2011 - 08:42
Julia:
oef valt tegen hoor alles kwijt! En zeker als je daar zit!! Hoe doe je dat dan nu met je geld?? Gewoon lenen van iemand totdat je nieuwe pas hebt?? De dikke party's zitten er wel in bij jou haha.. Je komt toch wel weer terug he na een jaar :O?? xxxxxx
23 Oktober 2011 - 21:49
Riekweekers:
wij missen je wej heel.ergvolgens benjijlonden onveilig aan hetmaken ook leren.he ? zal wel fijn dat je het naar je zin hebtgenieit er maar van als je maar ons niet vergeetheel veel liefs van oma en opadikke smokselsxxxxxxx